OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Profesionálni strihači psov Slovenska o.z.

PSPS 2012

 

PREZENTÁCIA PSPS A PROPAGÁCIA SOŠ BB ODBOR – podnikanie v chovoch spoločenských, cudzokrajných a malých zvierat. 

Píše sa dátum 8. september 2012. Boli sme pozvaní na síce včelársku akciu, kde boli rôzne atrakcie nie len týkajúce sa včiel, ale aj chovateľstva.

Celý deň sme ochote poskytovali vzácne rady týkajúce sa správnej starostlivosti o psov, či už o srsť, ale i o kvalitnom kŕmení. Firma NATUREA nám poskytla na túto akciu množstvo zdravých pamlskov, ktoré všetkým veľmi chutili a taktiež sme prezentovali ich krmivo, ktoré ako jedinné neobsahuje žiadne obilniny.

Samozrejme nebola núdza ani o kozmetiku ANIMOLOGY. Ochotne sme poradili majiteľom psov, čo na akú srsť treba použiť.

V tento deň sme mali vyhradenú hodinku, ktorá sa nakoniec neočakávane predĺžila, na ukážky úpravy psov. Návštevníci mohli na vlastné oči zažiť, čo sa deje so psom v salóne, prečo dobrý groomer (strihačov) radšej pošle majiteľa psa mimo salónu. Mali sme možnosť ostrihať westíka, ktorý mal pred sebou majiteľov a nejak sa mu nechcelo spolupracovať pokiaľ ich videl. Ako náhle majitelia sa vzdialili, tak s modelom neboli takmer žiadne problémy pri strihaní. Nakoniec to pekne zvládol a odchádzal upravený.
Ďalší model bol americký koker, členky našej PSPS Moniky Luptákovej. Ukážkový model, ktorý krásne stál, spolupracoval i pred početným publikom. 
 
Počas tejto akcie sme prezentovali naše práce aj na DVD z ANIMOLOGY Šampionátu v úprave psov, kde bolo vidieť práce ľudí – špičkových groomerov z celej Európy. 
Toto DVD je možné si zakúpiť, stačí napísať e-mail na PSPS o.z.
 
Už teraz sa veľmi teším na budúci ročník tak skvelej akcie. 
Apropo... sľubujem, že nás členov PSPS – profesionálnych strihačov psov Slovenska, bude budúci rok na tejto akcii viac a určite aj ukážok rôznych strihov.